Kunststof haag elementen

Kunststof haag elementen

2 reacties minuten lezen
Nieuw bij ons;

Kunststof haag elementen.

Kunsthagen voor binnen en buiten.

Bij een kunsthaag voor buiten worden hogere eisen gesteld dan een kunsthaag voor binnen gebruik. Met name de weersomstandigheden buiten zorgen ervoor dat er hogere eisen aan de materialen en design gevraagd worden. Buiten ontstaan er namelijk extremere temperatuur verschillen door de zon en kou en meer mechanische belasting door wind.

Voordelen van een kunsthaag speciaal voor buiten gebruik.

Er wordt in een tuin of toepassing in een de terras overkapping meer van de kunststof en de constructie gevraagd. Een buitenkunsthaag is zo ontworpen dat deze tegen alle weersinvloeden bestand is. Maar ook nog voor een langere tijd in deze omstandigheden. Daarom is er voor gekozen de bladeren niet met chemisch lijm of een las verbinding vast te zetten. Lijm of kit laat naar verloop van tijd los in vergelijking met de unieke gepatenteerde pin haak verbinding van kunsthaagvoordeel. Deze bladbevestiging voor een buiten kunsthaag heeft zich de afgelopen dertien jaar ruimschoots bewezen in de praktijk.

Buiten kunsthagen niet van echt te onderscheiden

Naast dat uw tuin of buitenverblijf een onderhoudsvrije groene haag krijgt is een kunsthaag ook voor insecten een uitkomst. Veel dieren leven net als in een echte haag of heg in de kunsthaag zonder dat u daar last van heeft. Deze insecten zijn voor vogels vervolgens weer een voedingsbron. Een buiten kunsthaag leeft net als struiken en planten in uw tuin. En zal volledig geïntegreerd worden in zijn omgeving en niet opvallen tussen het andere groen.

Kunsthaag buiten varianten

De mix van groene vlakken en groene planten maakt het voor u mogelijk om eindeloos te combineren. Een kunsthaag voor buiten is daarom erg populair. De compacte dikte van minimaal drie centimeter neemt zeer weinig ruimte. Ook de flexibele mat waarop de bladeren zitten maakt de montage mogelijkheden oneindig. Een buiten kunsthaag kan daarom op veel plaatsen opgehangen of geplaatst worden. Ook het opmaat maken is simpel met een stanley of afbreekmes in de juiste maat of vorm af te snijden.


Neem gerust een kijkje bij ons; www.kunstplanten.nl

 
Jos Borst Geplaatst op 11/25/2014

Ik heb u een mail hierover gestuurd.
bedankt voor het bezoeken van www.kunstplanten.nl

Team kunstplanten

Jos Borst

Andreas Geplaatst op 11/19/2014

Goedendag,

Ik ben op zoek naar sierplaten / groenstroken natuurlijk heb ik die bij jullie gevonden, ik vroeg mijzelf alleen af of deze ook in de horeca gebruikt kunnen worden en of deze ook nat kunnen worden.

Ben te bereiken voor snelle reactie op 0646727996

Groet,
Andreas Bos

Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0