Overname kunstplanten.nl door Mekelenkamp | plantenman.nl

Overname kunstplanten.nl door Mekelenkamp | plantenman.nl

0 reactie minuten lezen

Mekelenkamp | plantenman.nl kondigt met trots de succesvolle overname van de webshop www.kunstplanten.nl aan.

Mekelenkamp | plantenman.nl, een groeiend bedrijf in Interieurbeplanting heeft per 1 juli de webshop www.kunstplanten.nl overgenomen . Sinds de oprichting in 1983 heeft Mekelenkamp de ambitie gehad om een meerwaarde te zijn in de interieurbeplantingsmarkt. Als vernieuwend en modern familiebedrijf dragen ze bij aan het bedenken en realiseren van unieke Interieurbeplanting in privé en zakelijke ruimtes.

De overname van www.kunstplanten.nl sluit aan bij de groeistrategie van Mekelenkamp | plantenman.nl en verstevigd de positie in deze branche.


Ferrie en Jan Mekelenkamp, eigenaren van Mekelenkamp | plantenman.nl gaven als reactie op de overname: "De eigenaar van www.kunstplanten.nl kan hierdoor met pensioen en de klanten worden van dezelfde service en kwaliteit voorzien. We zijn ontzettend dankbaar dat hij ons vertrouwd met zijn webshop en voormalige klanten. Deze overname is een strategische investering in onze toekomstige groei”.

Kwaliteit en effectiviteit
Bovendien zal de samenvoeging van beide organisaties resulteren in verbeterde operationele efficiëntie. Door het vergrootte klantenbestand, streven we naar een nog effectievere en gestroomlijnde manier van werken. Deze efficiëntieverbeteringen zullen ons in staat stellen om onze klanten nog sneller van dienst te zijn.

We zullen blijven streven naar kwaliteitsverhoging van onze producten/diensten. Door de synergiën tussen Mekelenkamp I Plantenman.nl en www.kunstplanten.nl te benutten, zullen we onze gecombineerde expertise in kunst en levende planten inzetten om de kwaliteit van onze producten/diensten verder te verbeteren. We zetten ons in om onze klanten een nog betere ervaring te bieden en te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en klanttevredenheid.

Deze verhoging in kwaliteit en effectiviteit zal niet alleen onze bestaande klanten ten goede komen, maar ook nieuwe zakelijke kansen creëren en ons positioneren als een betrouwbare en vooruitstrevende speler in de interieurbeplantingsmarkt.

Over Mekelenkamp | plantenman.nl
Mekelenkamp | plantenman.nl houdt zich bezig met de verkoop van kunstplanten en levende planten en geven privé en zakelijk plantenadvies. Iedere situatie en iedere wens is anders, daar hoort een unieke beplanting bij. Sinds 1983 staan ze voor topkwaliteit en bedien ze klanten in de BeNeLux

Voor meer informatie: www.plantenman.nl www.kunstplanten.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0