Kunstplant slingers

Filters
19 ProductenPagina 1 van 1
Kunstplant slingers

Bent u op zoek naar kwalitatieve kunstplant slingers? Op deze pagina vindt u prachtige slingers gemaakt van kunstplanten. De materialen die gebruikt zijn voor de slinger zijn van de hoogste kwaliteit. De slingers hebben om die reden ook een erg mooie natuurgetrouwe uitstraling. De slingers zijn ideaal om elke ruimte mee te versieren en de juiste sfeer te creëren. Een kunstplant slinger bestaat uit een flexibele basis met daaraan mooie vertakkingen met bladeren en soms bloemen. Deze vertakkingen liggen dicht bij elkaar en geven een volle uitstraling van de kunstslinger. Kunstplant slingers hebben weinig onderhoud nodig. Af en toe stofvrij maken is het enige wat u hoeft te doen om lang plezier te hebben van deze slingers. U kunt daarvoor een speciaal kunstplanten reinigingsmiddel gebruiken. Met deze professionele reinigingsspray verwijdert u direct het oude stof en komen doffe kunstzijden bladeren weer tot leven.

 

Kunstbloemen slinger

Een kunstbloemen slinger bestaat niet alleen uit groene of gekleurde bladeren, maar ook uit bloemen. Er zijn bijvoorbeeld kunstslingers met Petunia bloemen. Deze slinger is in diverse kleuren verkrijgbaar. Vrolijk je omgeving thuis, op het werk of in de horeca op door het gebruik van deze kunstbloemen slingers. Deze slingers zijn makkelijk te bevestigen, of u kunt de kunstbloemen slinger op een natuurlijke manier draperen over een rand, buis, of iets anders wat u uit het zicht wil wegwerken. Op deze pagina kunt u makkelijk sorteren op lengte van de slinger, kleur, plantensoort en prijs.

 

Klimop slinger in diverse kleuren

Een klimop slinger is misschien wel de meest gebruikte kunstplant slinger. De klimop, ook wel Hedera genoemd, is als kunstslinger verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt een klimop slinger ook goed gebruiken als guirlande over een muur, balkonrand of kast. De klimop slinger geeft de omgeving een rustige uitstraling door de groene kleur. Heeft u een vraag of advies nodig welke kunstplant slinger het meest geschikt is voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.