Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Klantenservice

  Het Team van Kunstplanten.nl helpt u wanneer u vragen heeft.
  Wij betrekken ons assortiment van de meest vooraanstaande importeurs uit Europa, indien u artikelen zoekt die niet op de site staan wilt u dan contact met ons opnemen ?
  Indien u grote aantallen nodig heeft of een kant en klare oplossing maken wij graag voor u een offerte.
  Een referentie lijst en een portfolio van de afgelopen 25 jaar 'kunst'projectbeplanting vind u op www.bedrijfsgroen.nl
  Vul het formulier hiernaast in en wij doen ons best om u binnen 24 uur te voorzien van een passend antwoord.

  Mail naar [email protected] 
  Of bel 0031 (0) 317 357071 / 0031(0) 65 46 66 603


  met vriendelijke groet,

  Team Kunstplanten.nl

  Kunstplanten.nl is een handelsnaam van Midland Nederland BV
  BTW nummer:NL.8015.91.673.B02
  KvK nummer: 09070337                                                                                                         
  ING bank nummer: 53 46 980                                                                                              
  IBAN: NL90 INGB 0005346980
  BIC: INGBNL2A

  Neem contact op

  * Verplichte velden

  Veelgestelde vragen

  Veel gestelde vragen

  1.1 Hoe kan ik het beste kunstplanten schoonmaken ?

  Op kunstplanten zal zich stof gaan ophopen, net zoals  bij echte planten, maar die geeft u regelmatig water en die maakt u schoon.

  Kunstplanten hebben geen water nodig maar ze moeten wel worden schoongemaakt.

  Elke week even met een plumeau over de kunstplanten waaieren, door de anti statische werking verdwijnt het stof.

  Daarna even op wrijven met een licht vochtig doekje.

  Let op dit wel elke week even herhalen want het stof komt weer terug.

  Ook kunt u de kunstplanten inspuiten met SILK spray dit is speciaal ontwikkeld voor kunstplanten en houdt uw kunstplanten in top conditie.

  Het eventuele stof op de bladeren wordt door de behandeling verwerkt tot kleine 'balletjes' welke met een plumeau of zachte doek makkelijk te verwijderen zijn. Het blad krijgt zijn frisse kleur weer terug maar gaat er ook wat door glimmen. Ook wordt het blad door de behandeling voorzien van een antistatische laag waardoor het minder stof aantrekt.

  https://www.kunstplanten.nl/reinigingsmiddel-kunstplanten.html

  Zet de kunstplanten niet buiten in de regen dan komt er een witte kalklaag overheen en zal de echte houten stam gaan rotten.

  1.2 Kunnen kunstplanten buiten staan ?

  Een  zeer veel gestelde vraag. Kunstplanten worden op steeds grotere schaal buiten gebruikt. Niet alleen in de horeca en bij bedrijven, ook steeds meer particulieren willen graag kunstplanten in de tuin. De huidige generatie kunstplanten is steeds beter geschikt voor buitengebruik. Maar nee, niet alle planten kunnen buiten worden gebruikt. Veel bloeiende kunstplanten en -bomen zijn te delicaat en gaan stuk bij harde regen of wind. Ook zullen de planten onder invloed van de UV-straling van de zon verkleuren. Dit proces varieert van enkele maanden tot enkele jaren.

  Sommige artikelen zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik, zoals de Buxus, Coniferen en de Pinus. Deze producten staan voor u gegroepeerd in de afdelingen Kunstplanten voor buiten en Kunstbomen voor buiten en zijn tevens in een Uv-bestendige variant beschikbaar. Op deze variant geven wij 8 jaar kleur-garantie op de kunststof delen! U herkent de UV bestendige producten aan het UV logo.
  uv logo
  Let op! Veel van de buiten producten zijn op echt houten stammen gemaakt. Deze zijn uiteraard wél onderhevig aan weersomstandigheden. Om de levensduur van het hout te verlengen raden wij u aan deze te beitsen of te behandelen met een transparante lak. Wij geven geen garantie op het hout.

   

  1.3 Zijn kunstplanten brandvertragend ?

  Nee, kunstplanten zijn normaal gesproken niet brandvertragend behandeld. Het hangt af van de gebruikte materialen. Niet elke plasticsoort is namelijk geschikt om het brandvertragende materiaal in de grondstof vast te houden.

  Let op! Brandvertragend betekent niet dat de planten geen vlam kunnen vatten of zullen ontbranden. Ze kunnen wel degelijk ontvlammen, ook als planten brandvertragend geïmpregneerd zijn! De term ‘brandvertragend’ wil zeggen dat het langer duurt voordat de bladeren bij open vuur vlam zullen vatten. Afhankelijk van de intensiteit van de vuurhaard varieert dit van 15 seconden tot een minuut. Genoeg tijd om de ruimte te kunnen verlaten.

  U herkent de brandvertragende producten aan dit logo:

  Op de webshop staat de term FR achter de brandvertragende planten dit betekent Fire Retardant 
  uv logo
  Kunstplanten.nl, kan bij brandvertragende producten geen garanties geven, omtrent de brandvertraging, noch verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel door brand aangericht schade. Uit geconditioneerde brandveiligheid tests weten wij dat de kunststof delen van de plant minder snel vlam vatten.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »