Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verzenden & retourneren

   VERZENDEN

   VERZENDKOSTEN
   Verzendkosten voor levering in Nederland bedragen;
    
   • € 6,95 voor al uw bestellingen van kleinere zendingen kunstplanten tot 135cm hoogte,
   • € 17,95 voor al uw bestellingen van kunstplanten en bomen vanaf 140cm hoogte. 

   Bestellingen boven de €149,00 inclusief BTW orderwaarde worden gratis verzonden. 

   Verzendkosten voor levering België bedragen;

   •  € 9,95 voor al uw bestellingen van kleinere zendingen kunstplanten tot 135 cm hoogte,
   •  € 17,95 voor al uw bestellingen van kunstplanten en bomen vanaf 140 cm hoogte.

   Bestellingen boven de €250,00 inclusief BTW orderwaarde worden gratis verzonden.

   LEVERTIJDEN
   Kunstplanten.nl probeert uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen bij u te leveren. Dit is afhankelijk van voorraad, mits iets niet voorradig is nemen we uiteraard contact met u op voor overleg.

   VERZENDKOSTEN BUITENLAND
   Voor eventuele leveringen in het buitenland kunt u contact opnemen met Kunstplanten.nl           Stuur een e-mail naar [email protected] voor een offerte van uw bestelling en de bijkomende verzendkosten.

   WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

   ANNULEREN
   Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
   Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Kunstplanten.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).
    
   RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
   U heeft een afkoelperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.
    
   Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen, vraag naar de procedure via [email protected] met vermelding van uw factuurnummer. Kunstplanten.nl zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
    
   Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

   Alle annuleringen, ruilingen en retouren dienen schriftelijk aan Kunstplanten.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

   Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
   Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kunstplanten.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
   Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »