Filters
Hoogte

Kunstplanten voor op kantoor

Bestel je voor het eerst? Ontvang 10% korting. Code: 10kunstplanten

Resultaat: 1–36 van 559

Kunstplanten.nl

Kunstplanten voor op kantoor

Bij Kunstplanten.nl vind je een uitgebreid assortiment kunstplanten voor op kantoor die bijna niet te onderscheiden zijn van echte planten. Of je nu een grote kunstplant in je kantoor wilt, een mooie plant voor in de vergaderzaal, je kantoorruimte wilt opfleuren of de entree van je kantoor wilt decoreren met kunstplanten? Wij hebben de perfecte kunstplanten voor elke kantoorruimte, vraag ons gerust om advies.

Waarom zou je kunstplanten in je kantoorruimte verkiezen boven echte planten?

Er zijn tal van redenen te noemen op kunstplanten voor je kantoor te kiezen in plaats van echte planten. Of je nu voor grote kunstplanten, kunsthangplanten of bloeiende kunstplanten kiest? Jouw kantoorruimte zal direct een andere sfeer ademen.

Soorten kunstplanten voor op kantoor

Grote kunstplanten binnen een kantoor kunnen een opvallende en verfijnde toevoeging zijn aan de interieurinrichting. Deze niet van echt te onderscheiden planten voegen niet alleen een vleugje groen toe aan de kantoorruimte, maar creëren ook een aangename en gastvrije sfeer. Kunstplanten voor op kantoor zijn echte eyecatchers. Zet bijvoorbeeld een reusachtige kunstpalm in de entree van jouw bedrijf of fleur een saaie gang op met een grote monstera deluxe. Wil je echt opvallen? Kies dan voor een plantenwand in je kantoor. Een prachtige moswand kleurt jouw kantoor en maakt van een saai en kaal kantoor een feest.

Kunstplanten op kantoor voor privacy

Tegenwoordig hebben veel kantoorpanden grote open ruimtes waar er veel wordt samen gewerkt en overlegd. Waar vroeger iedereen in zijn eigen ruimte zat, zitten nu meerdere mensen bij elkaar. Soms mis je dan een beetje privacy of wat rust om je werk goed te kunnen uitvoeren. Kunstplanten op kantoor kunnen goed worden ingezet om privacy te creëren tussen verschillende werkplekken en ruimtes. Je kunt ze namelijk gebruiken als een divider. Zo kan je collega naast je niet direct op jouw scherm meekijken. Ook kun je in een grote open ruimte kleinere ruimtes creëren door middel van grote bakken kunstplanten. Het voordeel van kunstplanten op kantoor als dividers tegenover een echte wand is dat planten veel meer sfeer met zich meebrengen.

Weinig onderhoud aan kunstplanten op kantoor

Andere praktische redenen om te kiezen voor kunstplanten op kantoor is het weinig tot geen onderhoud eraan hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken over zaken als water geven, zonlicht, bemesting of snoeien. Ideaal voor medewerkers die een volle agenda hebben en geen tijd hebben voor plantverzorging. Daarnaast maak je geen kosten aan een externe partij die de planten maandelijks moet komen verzorgen. Bovendien blijven onze kunstplanten op kantoor het hele jaar door fris en aantrekkelijk, zonder last te hebben van seizoensgebonden verwelking, bladverlies of ongedierte. Ze vereisen geen specifieke groeiomstandigheden. Sommige van onze kunstplanten hebben zelfs extra eigenschappen zoals UV-bescherming en brandvertragend blad, waardoor ze ook nog eens extra duurzaam zijn.

Kunstplanten op kantoor; geen last van allergieën

Wat vaak vergeten wordt is dat echte planten kunnen zorgen voor opkomende allergieën bij medewerkers. Kunstplanten op kantoor veroorzaken geen allergieën en zijn diervriendelijk, wat ze een zorgeloze keuze maken. Je hoeft je geen zorgen te maken voor insecten en plagen, wat wel een zorg is bij een echte plant. Met kunstplanten houd je elke medewerker tevreden.

Projectbeplanting voor jouw bedrijf

Bij Kunstplanten.nl gaan we verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige kunstplanten. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft wanneer het gaat om de inrichting van de werkruimte. Daarom bieden we ook op maat gemaakte projectbeplanting aan om te voldoen aan de specifieke wensen en eisen. Benieuwd hoe projectbeplanting in zijn werk gaat of welke mogelijkheden er zijn? Vraag ons gerust om advies voor projectbeplanting voor op kantoor. Ons team van deskundigen staat klaar om samen met jou de perfecte projectbeplantingsoplossing te ontwerpen. Of het nu gaat om het verfraaien van jouw kantoor, horecagelegenheid, winkel, of zakelijke ruimte, wij zorgen voor een op maat gemaakte benadering.

Kunstplanten.nl – voor kunstplanten van topkwaliteit

Ben je overtuigd en wil je kunstplanten voor op kantoor aanschaffen? Bij Kunstplanten.nl ben je aan het juiste adres. Natuurlijk is het vooraf mogelijk om ons aanbod kunstplanten voor op kantoor te komen bekijken. Maak vooraf even een afspraak, dan hebben we alle tijd voor je. Alvast even sfeer proeven? Neem dan gauw een kijkje in ons aanbod kunstplanten voor op kantoor.