Verzendkosten

Verzendkosten voor levering in Nederland bedragen:

  • €6,10 voor al uw bestellingen van kleinere zendingen kunstplanten tot 100 cm hoogte
  • €11,00 voor al uw bestellingen van kunstplanten en kunstbomen met een hoogte tussen 100 cm en 170 cm hoogte
  • Bestellingen met kunstplanten vanaf 170 cm hoogte en groter worden met een koerier naar u verzonden. De verzendkosten daarvoor zijn vanaf €35.

* Bestellingen hoger dan €149,00 inclusief BTW orderwaarde worden gratis naar u verzonden. Sommige artikelen zoals plantenbakken zijn erg kwetsbaar/breekbaar en moeten met een koerier naar u verzonden worden. Deze artikelen zijn van gratis verzending uitgesloten.

Verzendkosten voor levering naar België bedragen:

  • €8,35 voor al uw bestellingen van kleinere zendingen kunstplanten tot 100 cm hoogte
  • €13,35 voor al uw bestellingen van kunstplanten en bomen met een hoogte tussen 100 cm en 170 cm hoogte.
  • Bestellingen met kunstplanten vanaf 170 cm hoogte en groter worden met een koerier naar u verzonden. De verzendkosten daarvoor zijn vanaf €89.

* Bestellingen boven de €250,00 inclusief BTW orderwaarde worden gratis naar u verzonden. Sommige artikelen zoals plantenbakken zijn erg kwetsbaar/breekbaar en moeten met een koerier naar u verzonden worden. Deze artikelen zijn van gratis verzending uitgesloten.

Verzendkosten buitenland

Kunstplanten.nl kan uw bestelling verzenden naar alle EU landen. Zodra het juiste adres door u ingevuld is, komen de verzendkosten voor het betreffende land direct in beeld. Voor leveringen en tarieven naar landen buiten de EU kunt u contact opnemen met Kunstplanten.nl. Stuur een e-mail naar info@kunstplanten.nl voor een offerte van uw bestelling en de bijkomende verzendkosten. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de site.

Levertijden

Kunstplanten.nl probeert uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen bij u te leveren. Dit is afhankelijk van de voorraad. Als iets niet voorradig is nemen we uiteraard contact met u op voor overleg.

Neem contact op

Heb je meer vragen over betalen en/ of verzenden. Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
De waardering van www.kunstplanten.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 328 reviews.