Filters
Hoogte

Kunst plantenwand

Bestel je voor het eerst? Ontvang 10% korting. Code: 10kunstplanten

Resultaat: 1–36 van 58

Kunstplanten.nl

Kunst plantenwand

We zijn steeds opzoek naar manieren om onze leefruimtes te verbeteren en te transformeren. Een onderhoudsvriendelijke oplossing hiervoor is een kunst plantenwand. Als je op zoek bent naar een vleugje groen voor in je woonkamer of een transformatie voor je kantoor dan is een plantenwand een mooie optie voor jou. Ze zijn niet alleen stijlvol maar ook praktisch en duurzaam, speciaal voor de groene liefhebber zonder groene vingers. Bij kunstplanten.nl hebben we kunst plantenwanden in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten.

Wat is een kunst plantenwand?

Een kunst plantenwand is iets wat ook wel bekend staat als een groene muur. Het is een muur in een ruimte dat bedekt is met planten. Dus in plaats van dat de planten horizontaal op de grond staan, staan ze verticaal op de muur. Een kunst plantenwand geeft een ruimte een nieuwe natuurlijke uitstraling. Een kunstmatige plantenwand is een wand met kunstplanten. Dit zorgt voor een verzorgde en nette uitstraling.

Een kunst plantenwand is niet alleen voor in je huis of voor in je tuin. Het is ook geschikt voor op kantoren, horeca en nog zo veel meer. Onze kunstmatige plantenwanden zijn zo realistisch dat ze de hele ruimte op doen laten fleuren.

Waar kan ik een kunst plantenwand gebruiken?

Een kunst plantenwand kan veel verschillende opties bieden, in grootte, kleuren en plaatsen. Een kunst plantenwand hang je natuurlijk aan een wand maar kun je op ook andere plekken plaatsen, een aantal voorbeelden zijn:

 • Decoratie voor je tuin en terras en tegelijkertijd een barrière tegen inkijk, bijvoorbeeld bij je schutting of je balkon;
 • Een rustgevende, natuurlijke uitstraling voor woonkamers en kantoren;
 • Creëer meer sfeer in recepties of ontvangstruimtes;
 • Makkelijk af te spoelen en schoon te maken in dierenverblijven;
 • Perfect voor tijdelijke of vaste evenementen en de horeca inrichting. Daarnaast ook ideaal voor themafeesten zoals het thema ‘Jungle’;
 • Een groene manier om objecten in de natuur- en parkomgevingen af te schermen;
 • Geluidsdemping van een snelweg of geluidweerkaatsing van een stenen muur of gevel;
 • Op de camping of bij een stacaravan zodat je minder onderhoud hebt aan de omgeving;
 • Tijdelijke verandering van het beeld bij foto- of filmsets;
 • Opvulling van objecten zoals cijfers, letters en logo’s of figuren;
 • Onderhoudsvrije wanddecoratie voor stenen, houten of metalen muren en wanden;
 • Kunsthaag op maat, met elke gewenste breedte, hoogte en lengte op een houten of metalen frame.

Waarom kiezen voor een kunstmatige plantenwand?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een kunst plantenwand. Het is onderhoudsvriendelijk. Kunstplanten vereisen geen zonlicht, water en voedingsstoffen. Hierdoor is een kunstmatige plantenwand ideaal voor mensen die geen tijd hebben voor het onderhouden van echte planten.

Een andere reden om voor een kunst plantenwand te kiezen is dat ze lang mooi blijven. De kunstplanten blijven hun uiterlijk behouden terwijl een echte plantenwand zal veranderen van kleur. Met een kunst plantenwand kan je dus altijd genieten van een groene en frisse muur.

De kunst plantenwand is weerbestendig, de zon heeft geen invloed, ze verwelken niet als ze geen water krijgen en ze worden niet aangetast door ongedierte. Dit maakt onze kunst plantenwanden geschikt voor binnen en buiten.

Daarnaast is een plantenwand ook nog eens allergievrij. Het laat geen stoffen vrij en is hierdoor een goede keuze voor mensen met allergieën.

Heb jij die groene touch nodig in je interieur of wil je de atmosfeer veranderen in je kantoor? Neem dan even een kijkje tussen onze kunstmatige plantenwanden.

Plantenwand op kantoor

De Vegetatie Jungle plantenwand is populair bij kantoren en de horeca. Deze verticale tuin bestaat uit vijf soorten blad door elkaar heen. Dit creëert een natuurgetrouw effect. De variatie tussen de bladeren laat deze Jungle mat erg realistisch lijken.  De premium kunststoffen van de productie zorgen voor de hoogst haalbare kwaliteit op de markt.  De Vegetatie Jungle geeft je kantoor een stukje natuur waardoor niemand zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Daarnaast neemt het ook geen extra ruimte in beslag. De kunst plantenwand wordt direct op de muur bevestigd of zelfs op het plafond. Groen werkt rustgevend en geeft de werkruimte een rustige uitstraling.

Hoe wordt een kunst plantenwand gemaakt?

Een kunst plantenwand heb je niet zomaar. Eerst kies je een green wall tegel die precies bij jouw visie past. Om een plantenwand te maken heb je matjes/tegels nodig van 51×51 cm. Deze tegels kunnen aan elkaar gekoppeld worden om zo jouw plantenwand te maken.

De kunst plantenwanden in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn voor binnen en buiten geschikt. We bieden je de vrijheid om een kunstmatige plantenwand te creëren die perfect bij jouw stijl en ruimte past. We hebben een scala aan opties die samen zijn gesteld met een oog voor detail.

Snel en gemakkelijk jouw kunst plantenwand online bestellen

Heb jij kunnen kiezen uit onze 96 soorten kunst plantenwanden en ben je klaar om te bestellen? Dit doe je makkelijk en snel in onze webshop. Zijn er vragen of wil je graag onze showroom bezoeken? Neem dan even contact met ons op via de mail of bel ons even, wij staan graag als team voor je klaar!